İSTANBUL (TSA)-Sezonu çifte kupayla kapatan VakıfBank, iki oyuncusuna veda etti. Vakıfbank Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Abdi Serdar Üstünsalih her iki voleybolcusunu çiçeklerle uğurlarken kulübün resmi sitesinde yolların ayrıldığı oyuncular için şu mesajları yayınlandı:
Teşekkürler Nika
“Geride bıraktığımız sezon başında kadromuza katılan ve tüm sezon boyunca Ailemize en iyi şekilde emek veren Nika Daalderop ile vedalaşıyoruz.
Kupa Voley ve CEV Şampiyonlar Ligi zaferlerimizdeki katkıları ve her zaman kalbimizde özel bir yerde olmasını sağlayacak karakteri ile bize çok güzel anılar bırakan Nika’ya sonsuz teşekkür ediyor; kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz.”
Teşekkürler Kübra Akman
“2013’ten bu yana formamızı giyen ve VakıfBank Ailesi’nin değerlerini en güzel şekilde temsil eden isimlerden Kübra Akman’a veda ediyoruz.
Sarı-siyahlı formayla çok değerli performanslara imza attığı kariyerinde Kübra; 4 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası, 4 CEV Şampiyonlar Ligi, 6 Sultanlar Ligi, 5 Kupa Voley ve 4 Şampiyonlar Kupası şampiyonluğu yaşadı.
Kübra Akman’a kariyerinin yeni sayfasında en iyi dileklerimizi sunuyor ve VakıfBank Spor Kulübü’nün kapılarının ona her zaman açık olduğunu hatırlatıyoruz.”